• autori
  • deca
  • fijakeristi
  • fudbal
  • Maksimovi 001
  • vrbica
  • spomenik
  • Fudbal 100 god
  • Slava 2013
 

logo

 

Бежанија, 15. јун 2020.

Драги наши Новобеограђани, Бежанинци, суграђани и пријатељи,

На нашој општини Нови Београд у недељу 21. јуна 2020. године одржавају се избори за одборнике Скупштине општине.  Истичемо чињеницу, којом се поносимо, да је општина Нови Београд, најмногољуднија општина у земљи, изграђена на атару села Бежаније, која постоји 508 година. Ми смо као удружење грађана „Стара Бежанија“ нераскидиво везани за нашу локалну заједницу, јер је НАША БЕЖАНИЈА место из ког потичемо, којем припадамо, у којем живимо, о чијој добробити и културној заоставштини искрено бринемо.

Стога сматрамо да квалитети које треба да поседују носиоци функција наше општине морају бити: поштење и честитост, посвећеност и марљивост, висока образованост, осведочени професионални резултати, човекољубље, емпатија за обичног човека, и посебно, брига за нашу децу, као и спремност на сарадњу са свим позитивним иницијативама локалних актера.

Зато желимо да подсетимо на чињеницу да досадашње руководство наше општине, на челу са Александром Шапићем, није показало никакво разумевање нити спремност за сарадњу ни по једном питању нити предлогу нашег удружења. Поред тога, актуелно општинско руководство показало је потпуно одсуство одговорности и способности за решавање горућих комуналних проблема, који су видљиви свуда на нашој општини. Са друге стране, остварили смо видљиве резултате у сарадњи са градским и републичким органима, наишли на многа отворена врата, и безрезервну подршку. Круна те сарадње је проглашење зграде „Старе школе“ за културно добро – споменик културе, 2018. године.

Стога позивамо све своје чланове, Бежанинце, Новобеограђане, као и све гласаче који су нам указали поверење, и гласали за нашу изборну листу 2016. године,  да искористе своје бирачко право и изађу на предстојеће изборе у што већем броју.  

Дајемо пуну подршку нашим Бежанинцима др Марији (Сладић) Здравковић (директор КБЦ Бежанијска Коса) и Срђану Минићу (члан НО Аеродрома Никола Тесла), водећим личностима на листи број 1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ. Они су доказани пријатељи нашег Удружења, осведочени професионалци, и високо моралне личности, те смо сигурни да ће као изабрани одборници Скупштине општине Нови Београд, јавне послове обављати савесно, одговорно, и са пуно љубави према својој Бежанији, Новом Београду и нашој деци, те да ћемо заједнички и истински стремити побољшању квалитета живота на целој територији наше општине.

ПРЕДСЕДНИК

Волга Илић

с.р.

Саопштење

СПОНЗОРИ (помогли нашем удружењу):

Spon 14 18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1523089
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
789
778
2002
11951
21449
27953
1523089

Forecast Today
744

4.36%
17.80%
5.23%
4.52%
0.21%
67.88%

Vaša IP adresa: 3.129.247.196
© 2024 Сајт уређују Mилош Радовановић, Соња Илић и Жељко Вујковић Дозет. Сва права задржана.